Välkommen på en körkonsert i rockens tecken med Umeå vokalensemble! Från slitsamma bomullsfält till slitna bomullsjeans. Vi framför låtar som lagt grunden till den rockmusik vi hör idag, och även våra rockfavoriter såklart.

För att skapa rätt stämning har vi återigen valt att ackompanjeras av fyra duktiga musiker (Ulf Sundquist, Adrian Emilsson, Jonas Holmström och Anders Lundkvist)

Alla åldrar är välkomna!

Vi kommer att ha två konserter samma dag. 16.00 respektive 19.00. Längd cirka 75 minuter per föreställning.

Ni hittar ingången till konsertlokalen i Landstingsthuset, längst söderut, närmast Köksvägen.

Biljetpriser: 150 kr

Studenter (visa studentleg): 100 kr

Barn under 12 år gratis

Bijletter säljs via biljettcentrum och i dörren. Vi tar kontakter och swish.

Välkomna!

Ny termin och vi söker nya röster! Främst basar och sopraner men tenorer är också välkomna att söka. Vi söker främst duktiga sångare med körvana.

Insjungning sker tillsammans med några andra körmedlemmar och vår körledare Jenny. Det tar tio minuter och du behöver inte öva in något innan.

Om du kommer med så har vi övningar varje måndag mellan 19 och 21, plus extra övningar när det behövs. Minst en lördag per termin övar vi hela dagen och följer upp det med middag och fest där det också brukar sjungas friskt!

Är du intresserad är du välkommen att höra av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. OBS! Tid och plats kommer vi överens om med varje sökande.